Blog

Tipy a rady jak sázet do skleníku

Tipy a rady jak sázet do skleníku

Tipy a rady jak sázet do skleníku V dnešní době máme několik typů skleníků / fóliovníků. Jaké jsou však jejich výhody a rozlišnosti si zkusíme vysvětlit v článku níže. Celkově platí, že pěstování zeleniny a úrody ve sklenících je nesrovnatelné s pěs...

Návod na montáž retro kola

Návod na montáž retro kola

Kola dodáváme v částečném demontu, proto neodpovídáme za nesprávní montáž kola. Před montáží si kolo pečlivě zkontrolujte. Doporučujeme montáž v profesionálním servisu. Pro shlédnutí videa klikněte na odkaz:    Odkaz na instruktáž * Tato ...

Tipy na uzení

Tipy na uzení

Jak udit šunku? – čas a způsoby. Uzení za studena se používá hlavně k uzení syrového masa. Jedná se o uzení masa nebo ryb kouřem s teplotou do 30°C. Čas uzení se může v závislosti na produktu, který chceme získat, prodloužit na několik dní. Uzení za...

Základy uzení pro amatéry

Základy uzení pro amatéry

Začněme tím, co je uzení. Během procesu uzení je maso podrobeno tepelnému zpracování, při kterém se z produktu vlivem teploty odpařuje voda. Vyrábět maso, které je šťavnaté a zároveň dobře uzené, je velká zručnost. Tradiční uzení by mělo probíhat v p...

Výběr udírny

Výběr udírny

ELEKTRICKÁ NEBO KLASICKÁ UDÍRNA Kterou udírnu si zvolit? Momentálně máme na výběr klasickou udírnu s ohništěm nebo elektrickou udírnu s generátorem kouře. Pokud skutečně uvažujeme o koupi jednoho z nich, měli bychom především přenést naši o...